Warning: A non-numeric value encountered in /home/trajan21/domains/jivacoaching.nl/public_html/dutch/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.reviews.php on line 214

Warning: A non-numeric value encountered in /home/trajan21/domains/jivacoaching.nl/public_html/dutch/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.reviews.php on line 214

WELKOM

Jiva initieert leren en ontwikkeling bij individuen en groepen in Utrecht. Leren is een individueel verschillend proces van kennisverwerving, zingeving en vaardigheidsontwikkeling.
Wij bieden hoge kwaliteit coaching, yoga en meditatie sessies. Hiermee wordt het algemene welzijn bevorderd.

 

 

YOGA

Practice, practice, practice! ‘Yoga is het stillen van de veranderende toestand van de geest.’ De lessen zijn een uitnodiging om te leven in eenheid en harmonie.
LESROOSTER

COACHING

Bij coaching staan drie vragen centraal: wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik. Het uitgangspunt hier is dat de coachee zijn eigen antwoorden ontdekt.
LEES MEER OVER COACHING

MEDITATIE

Rust en helderheid. Deze krachtige praktijk verbetert de kwaliteit van leven en brengt positieve veranderingen in het cognitief functioneren.
LEES MEER OVER MEDITATIE

OVER MIJ

"Leren over jezelf 
doet iets met je, 
het brengt je 
in beweging.
Als coach en trainer
stimuleer ik 
dit proces 
en ik begeleid je daarbij.
Ik doe dit 
op verschillende niveaus.  
Je begint daardoor 
aan een leerproces 
dat je zelf 
gaat sturen.” Ana Trajanovska

ERVARINGEN

A. Scholten,
Sr. Risk manager

“Don’t let Ana’s kind and warm appearance misguide you. Her coaching sessions are spot on and on the edge of your comfort zone. Ana won’t push you to cross your limits but she will challenge you to the max of your ability. She is present with you and connected on your wave length. Her coaching sessions are a true gift to your personal growth.”

Maaike Jonker

“Wat ik erg fijn vind aan jouw lessen is de aandacht. De aandacht voor de poses en voor de mensen in je les. Hier leer ik veel van.”

Meike de With

“Great combination of relaxation and getting stronger, in a lovely atmosphere with lots of personal attention from Ana. Thank you!”

R. Weerheim, manager finance

Wat ik enorm waardeer aan Ana is haar oprechte betrokkenheid. Ze heeft een grote passie en enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling en wil je graag op het pad van groei brengen.

Vanaf het eerste contact ervaarde ik een basis van vertrouwen die het mogelijk maakt de essentie van de coachvraag te behandelen. Ze is hierbij doortastend en in staat om samen snel tot de kern van de onderliggende behoefte of problematiek te komen.

Haar vragen hierbij kunnen af en toe confronterend zijn, maar gaan altijd gepaard met een schat aan persoonlijke inzichten. Door deze inzichten heb ik mezelf beter leren kennen, ben ik bewust geworden van patronen en ben ik uiteindelijk in staat om zelf de antwoorden te vinden.