Warning: A non-numeric value encountered in /home/trajan21/domains/jivacoaching.nl/public_html/dutch/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.reviews.php on line 214

Warning: A non-numeric value encountered in /home/trajan21/domains/jivacoaching.nl/public_html/dutch/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.reviews.php on line 214

Coaching voor levens- en loopbaanvragen

Coaching is een vorm van begeleiding die zich richt op mensen die merken dat hun persoonlijke groei stagneert. Zij ervaren dat een deel van hun kwaliteiten onbenut blijft. Een coach helpt bij (her)oriëntatie bij nieuwe doelen en stappen zetten op weg naar deze nieuwe doelen. Tijdens het coachingstraject zorg ik dat je een verfrissende kijk krijgt op jezelf en op je situatie en help ik je om nieuwe eigen mogelijkheden te ontdekken.

HET TRAJECT

Coaching stimuleert denken en voelen, ontdekking en bewustzijn. Dit leidt tot verreikende inzichten. Je wordt uitgenodigd tot een diepgaande en oprechte kijk naar jezelf. Jouw vermogen om op jezelf te reflecteren en je leerproces in eigen handen te nemen neemt aanzienelijk toe. Ik daag je uit en begeleid je op een geleidelijke en systematische manier naar een leven afgestemt op je waarden en passies. In dat proces leer je jezelf in een nieuw, ander licht kennen, dat aansluit bij je essentiële natuur.
Heb je nog geen duidelijk beeld wat voor werk je wilt doen? Dan gaan we op onderzoek uit om te kijken welke richting bij je past. Door hier bewust en actief mee bezig te zijn, ga je zien wat jouw specifieke voorkeuren zijn en wat je écht belangrijk vindt. In de coachingprocess stimuleer ik je om verschillende kanten van jezelf en van je leven te bekijken en daar informatie uit te halen voor jouw toekomst. Met behulp van opdrachten breng je in kaart waar je interesses liggen,  wat je kwaliteiten en drijfveren zijn en welke waarden er voor jou toe doen.
Met coaching werk je aan je eigen ontwikkeling en persoonlijke groei. Elke coach heeft daarbij zijn  eigen stijl en eigen ervaring in verschillende levensgebieden. Voor mij gelden als centrale uitgangspunten:  de kwaliteit van het contact, oprechte belangstelling, authenticiteit en toewijding.
Als je merkt dat je er aan toe bent om je bewustzijn te verhogen en meer uit jezelf wilt halen, neem dan vandaag nog contact met mij op.
feedback-is-een-spiegel-voorhouden

Als vaardigheid en liefde samenwerken, kun je een masterpiece verwachten!

Voor wie is coaching

# Je staat open voor intensieve persoonlijke ontwikkeling
# Je wil meer uit jezelf halen
# Je bent manager en je wilt leren om coachend leiding te geven

Veel voorkomende thema’s

Problemen in of rond het werkvloer
Problemen in de relationele sfeer
Het eigen zelfbeeld
Moeite om beslissingen te nemen
Moeite met initieven nemen
Zelf regelmatig en langdurig willen verbeteren
Verwerking en leren van ingrijpende gebeurtenissen
Balans vinden tussen werk en prive
Omgaan met conflicten
Burn-out

Resultaten van de coachingstraject

Kennen en bewaken van persoonlijke grenzen
Vergroot reflectief vermogen
Inzicht in eigen motieven
Inzicht in denk en gedragspatronen
Een open en eerlijke kijk naar jezelf
Het maken van (duurzame) keuzes
Effectief leren sturen
Effectief communiceren
background
"Coaching means launching someone on a personal voyage of discovery."