Warning: A non-numeric value encountered in /home/trajan21/domains/jivacoaching.nl/public_html/dutch/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.reviews.php on line 214

Warning: A non-numeric value encountered in /home/trajan21/domains/jivacoaching.nl/public_html/dutch/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.reviews.php on line 214

Achtergrond en aanpak

Ana Trajanovska

aaeaaqaaaaaaaajkaaaajdi2ztdkndlkltvhmjmtngrlms1hmwe2lwqyyzblodeymjc2zq


In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies in het bedrijfsleven uitgeoefend. Daarbij bekroop me steeds meer het gevoel dat ik me liever in een andere richting wilde ontwikkelen. Ik stelde mezelf de vraag “waar gaat het om bij mij?” en ik kwam er achter dat vooral het commerciële aspect me tegen stond. Ik merkte een behoefte bij mezelf om meer gericht op de persoon te werken. Daarnaast besefte ik dat vooral de eigen ontwikkeling van mensen me intrigeert. Vanuit mijn achtergrond in communicatie en arbeidspsychologie ben ik gaan zoeken naar een manier om deze twee aspecten te combineren. Ik kwam uit bij coaching en ben in 2015 de beroepsopleiding gaan volgen aan de Academie voor Coaching.

Tegelijkertijd begon ik me verder te verdiepen in yoga en meditatie. Mijn interesse in yoga dateert al van veel eerder maar dat bleef altijd een hobby. Het is nu uitgegroeid tot een passie. Ik leerde in de afgelopen jaren de praktijk en filosofie van verschillende vormen van yoga goed kennen door een aantal yoga docentopleidingen te volgen. Eén van deze opleidingen deed ik in 2015 in Nepal.

Aanpak

De combinatie met yoga heeft ervoor gezorgd dat ik coaching benader vanuit een holistische invalshoek. Binnen mijn aanpak zijn yoga en meditatie een optioneel onderdeel van het coachingstraject. Meestal raad ik het cliënten aan maar je maakt natuurlijk zelf de keuze of je dit ook gaat doen. Van mij als coach kun je verwachten dat ik open naar je ben, en dat ik je begeleid met ruimte, empathie en compassie. Tegelijkertijd zal ik je vanuit mijn intuïtie soms uitdagen en prikkelende vragen stellen. Mijn doel is dat je op deze wijze goed contact krijgt met jezelf en verbinding maakt met je echte en dieperliggende drijfveren. Ik ondersteun je in dit proces. Het zet je op het spoor naar een leven waarbij je beter in balans bent met jezelf.