Coaching

Kracht en vertrouwen

Vraag je je af of je meer uit het leven kan halen? Heb je veel ideeën waar weinig van komt? Of het gevoel dat je niet bent waar je wil zijn? Misschien hik je tegen een verandering aan of heb je moeite om met stressvolle situaties om te gaan. Een coachingstraject bij Jiva helpt je een rijkdom aan mogelijkheden in jezelf te ontdekken.

Na afloop van een coachingstraject heb je meer zelfkennis en functioneer je persoonlijk en professioneel beter. De befaamde balans tussen werk en privé komt een stuk dichterbij. Je maakt keuzes die bij jou passen en hebt meer vertrouwen in je eigen beslissingen.  Als je leiding geeft, zul je merken dat je meer in verbinding met je collega’s en team komt, wat je effectiviteit aanzienelijk kan verhogen. Je zal bijvoorbeeld in staat zijn in gesprek te blijven bij conflicten, of meer gezien of gehoord voelen. Je leert zelf ook beter luisteren naar jezelf, bijvoorbeeld door in contact te komen met je gevoelens en de taal van het lichaam. Dit leidt tot het ervaren van meer ruimte in interpersoonlijke communicatie en minder impulsieve reacties en blinde vlekken in je gedrag. Ik help je je intuitie helder te ervaren en een onderdeel te maken van je communicatie met anderen. Kortom, je bent onderweg om het beste van jezelf naar boven te halen en je krijgt een verfrissende kijk op je omgeving.

Onze benadering

We beginnen bij de basis. Je verkent samen met je coach waar je nu staat en waar je heen wilt. Als je veel in je hoofd zit kan de coach je helpen om verbinding te maken met het huidige moment. Bijvoorbeeld door jou uit je hoofd te laten stappen en te ervaren wat je lichaam tegen je zegt. In het traject leer je beter waarnemen wat er aan de binnenkant gebeurt en wat voor effect het op jezelf en je omgeving heeft. We helpen je te (her-)ontdekken waar je voor staat. Vanuit deze basis van authenticiteit zal je de weg zien die je wil bewandelen.

Neem contact op

1 + 11 =

Onze coaches

Ana Trajanovska

info@jivacoaching.nl | www.jivacoaching.nl

Ana is een doortastende, betrokken en bevlogen coach. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat je nooit het grote plaatje uit het oog verliest. Ze zal je tot het randje van je comfortzone brengen en je laten zien wat er daarbuiten nog allemaal mogelijk is. Lees meer…