Ana Trajanovska

Ana Trajanovska

Founder, coach, yoga teacher.

info@jivacoaching.nl | www.jivacoaching.nl
In mijn carriere heb ik verschillende functies in het bedrijfsleven uitgeoefend. Daarbij bekroop me steeds meer het gevoel dat ik me liever in een andere richting wilde ontwikkelen. Ik stelde mezelf de vraag “waar gaat het om bij mij?” en merkte een behoefte bij mezelf om meer gericht op de persoon te werken. Daarnaast besefte ik dat vooral de eigen ontwikkeling van mensen me intrigeert. Vanuit mijn achtergrond in communicatie en arbeidspsychologie ben ik gaan zoeken naar een manier om deze twee aspecten te combineren. Ik kwam uit bij coaching en in 2015 heb ik de beroepsopleiding afgerond.

Levenservaring: Rijke levenservaring mede door grote gebeurtenissen, mede door het nemen van risico’s buiten het comfortzone. Deze ervaringen beschouw ik als bronnen van zuiverheid, zelfkennis en wijsheid.

Werkervaring: Een aantal jaar werkervaring als coach en yoga docent.

Opleidingen: Beroepsopleiding aan de Academie voor Coaching, Traditioneel opgeleid tot Hatha en Ashtanga yogadocent door verschillende yoga docentopleiders waaronder Delight Yoga in Amsterdam, Yoga Point in Utrecht en Rishkul yogshala in Nepal, Mindfulness trainer basisopleiding bij SeaTrue, Vipassana meditator.