Coaching bij Jiva

Vraag je je af of je meer uit het leven kan halen? Heb je alles wat je wilde maar ben je toch niet helemaal gelukkig? Is het een beetje druk in je hoofd? Misschien hik je tegen een verandering aan of heb je moeite om met stressvolle situaties om te gaan. Een coachingstraject bij Jiva helpt je een rijkdom aan mogelijkheden in jezelf te ontdekken. Start bij Jiva je nieuwe ontwikkelfase.

We helpen je om het beste uit jezelf naar boven te halen. Hiervoor kijken we samen goed in de spiegel om een eerlijke reflectie te krijgen. Tijdens het coachingstraject zorgen we dat je een verfrissende kijk op jezelf en op je situatie krijgt.

 

Hoe doen we dat?

We beginnen bij de basis. Je verkent samen met je coach waar je nu staat en waar je heen wilt. Als je veel in je hoofd zit kan de coach je helpen om verbinding te maken met het huidige moment. Bijvoorbeeld door jou uit je hoofd te laten stappen en te ervaren wat je lichaam tegen je zegt. In het traject leer je beter waarnemen wat er aan de binnenkant gebeurt en wat voor effect het op jezelf en je omgeving heeft. We helpen je te (her-)ontdekken waar je voor staat. Vanuit deze basis van authenticiteit zal je de weg zien die je wil bewandelen.

Tarieven

Het tarief is €75 per uur.

Sessies duren 1,5 tot 2 uur.

Neem contact op

12 + 2 =

Onze coaches

Ana Trajanovska

info@jivacoaching.nl | www.jivacoaching.nl

Ana is een doortastende, betrokken en bevlogen coach. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat je nooit het grote plaatje uit het oog verliest. Ze zal je tot het randje van je comfortzone brengen en je laten zien wat er daarbuiten nog allemaal mogelijk is. Lees meer…